Tallinn, 14. January 2016

Leiame, et parim jõulukingitus on aidata neid, kellel on vähem võimalusi – seega toetasime möödunud aasta detsembris klientide ja töötajate jõulukingituste tegemise asemel taas kord heategevusorganisatsioone.

Kokku annetas CGI Eesti möödunud pühade ajal oma iga-aastase heategevuskampaania raames 4240 eurot, millest suurima summaga, 1580 euroga toetasime Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi, 1420 euroga Vähiravifondi „Kingitud Elu“ ning 1240 euroga Pärnu Naiste Varjupaika. Summad kujunesid vastavalt meie töötajate häältele CGI heategevusportaalis.

Organisatsioonide valik toimus väikses töörühmas ning valikul oli meie jaoks oluline toetada mõnda konkreetset projekti, kus meie abi vajatakse enim. Seega olid projektikirjeldused kindlasti olulise kaaluga valikuprotsessis.

Lastefondi toetuse raames saame aidata 17-aastast Estellet, kellel on diagnoositud haruldane geeniviga nimega oligodontia, vähiravifondi „Kingitud Elu“ toetus läheb nelja inimese ravikulude katmiseks ning Pärnu Naiste Varjupaiga toetus on suunatud vägivallas kannatada saanud emade ja laste suhete tugevdamise eesmärgil toimuvale laagrile.

Kindlasti jätkame heategevuslikku traditsiooni ka järgnevatel aastatel! :)