Transpordiettevõtted otsivad uusi teenuseid ja uuendavad oma tegevusstrateegiaid, et saavutada vähemate vahenditega parem tulemus. Reisi- ja transporditeenuste vallas tiheneb konkurents, tugevneb hinnasurve ja sagenevad riiklikud regulatsioonid, samuti kasvavad tarbijate ootused ja nõudmised. 

CGI kontserni klientide hulka kuulub rahvusvahelisi ja kohalikke transpordiettevõtteid nii lennunduse, laevanduse, raudtee- ja maanteetranspordi kui linnaliikluse alal. Oleme nendega koostöös loonud keerukaid infosüsteeme ning ka lihtsamaid lokaalseid lahendusi, mis säästavad oluliselt halduskulusid ning tagavad reisijate turvalisuse ja asjaajamise mugavuse. Meie väljatöötatud e-pileti süsteemid hoiavad mitmel mandril kokku reisijate aega ja organisatsioonide tööjõukulusid.

Ligi pooled Euroopa riigid, kus eksisteerib tasuliste teede võrgustik, kasutavad meie arendatud haldusrakendust CGI Traffic 360, mis võimaldab automaatselt töödelda suuremahulisi andmehulki, kasutades selleks infot autode registreerimisnumbritelt. Samuti on meie loodud Euroopa esimene biomeetrilistel andmetel põhinev piirikontrollilahendus ning Amsterdami Schipholi lennujaama püsikliendiprogrammi IT-lahendus. Meie mobiilset tarkvara Pro Logistica kasutab pardamüügi ja laoarvestuse lihtsustamiseks üle 30 lennufirma. 

CGI loodud IT-süsteemid on viimase 40 aasta jooksul võimaldanud New Yorgi linna administratsioonil efektiivselt koguda üle 11 miljardi dollari eest parkimis- ja liiklustrahve. Oleme loonud Hollandi raudteeoperaatori ProRail jaoks kõrgendatud turvanõuetele vastava rongiliikluse kontrollisüsteemi ja optimeerinud Helsinki bussiliiklust.