Eesti, 14. March 2017

Euroopa Liidu isikuandmete kaitse üldmäärus toob kaasa viimase 20 aasta suurimad muudatused isikuandmete kaitses ning sellest on mõjutatud kõik ettevõtted, kes koguvad või töötlevad Euroopa inimeste isikuandmeid (oma töötajate, klientide jne andmed).

Kuidas läheneda uuele olukorrale terviklikult, saavutades juriidiline ja IT-süsteemide vastavus - sellest räägivad 28. aprillil toimuval hommikukohvil Anti Kodar (Fondia Baltic juht) ning Mart Mäe (CGI Eesti äriarendusdirektor). Hommikukohvil saab hea ülevaate sellest, millistele õiguslikele aspektidele tähelepanu pöörata ning kuidas mõjutab muudatus ettevõtete infosüsteeme ning äriprotsesse.

Fondia ja CGI Eesti koostöös on valminud Eesti esimene juriidilise ja ITarenduse lahendus, mis aitab saavutada ettevõtete infosüsteemide ja äriprotsesside vastavuse järgmisel aastal jõustuva andmekaitse määrusega.

Hommikukohv toimub 28. aprillil 9:00 - 11:00 CGI Eesti kontoris aadressil A. H. Tammsaare tee 47 (Tammsaare Ärimaja 9. korrus). Parkida saab Tammsaare Ärimaja ees olevas külaliste parklas (kuni 2 tundi tasuta).

Üritus on tasuta, kuid kuna kohtade arv on piiratud, siis palume eelnevalt registreeruda aadressil ariina.jogeva@cgi.com